Prosvítá slunce
mezi stromy
mezi prsty
a k zemi padá
lehounce
tiše
listí
červené jeřabiny
šípkové plody
bolí mě čelo
hrbím svá záda
tu alej na konci města
překryje nostalgie
a srdce
zbarveno do šeda
život
splněno
list vedle listu
na mou hruď padá