Jediná vteřina zhasíná
do tmy letí prázdný list
Zůstane bez poskvrnky
usnuly oči, co měly číst
To bude vada listí, možná že podzim už zapomněl čísti, spí oči, už nemaj zapotřebí brýle, usnuly znovu krásný chvíle...
14.10.2015 10:01:32 | básněnka
Ještě nezhasla noc
oči neusnuly
čtou to
co mají číst...
Čtyři věty
v jednom verši
dokážou říct vše
není proč psát víc...
13.10.2015 21:47:16 | Nikita44