Začátek konce
Takže dobojováno?
Přes slzy nevidím složené zbraně...
Lhal si vytrvale...
mám teď říct...
ty lži, díkybohu za ně?
Protože pravda bolí...
jak rána posypaná solí.
Ale co to svědomí...
to tě nechá spát?
Já vím,
ty vlastně klidně spíš...
ty tu zkázu kolem sebe jen pácháš,
ale už nevidíš.
Víš,já nehraju na šťastný konce,
lásku nenaplánuješ podle vzorce.
Jen uznávam pravdu,
proto hůř Ti odpustim tu zradu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)