Anotace: ...
Co by se stalo, kdyby Země zmizela ve vesmíru
Kdyby se prostě ztratila, ve víru všehomíru.
Co kdyby jednou po ránu, nastala ona svízel,
Tvůj dům i s tvou posteli, by prostě jen tak zmizel.
Nebo jsi zmizel snad jen ty, kam ses asi ztratil?
Co když nezbylo už nic, kam by jsi se vrátil?