Anotace: Blesk preťal nebo ako žila prechádza telom, žiarivá neistota súznenia
Blesk preťal nebo
ako žila prechádza telom
žiarivá neistota súznenia.
Netýka sa ma každá bunka
zcelených a znovunadobudnutých rán
nech dážď padá do iných očí
iných tvárí.
Prečo vôbec ocelové kvapky
zmáčajú duše z papiera?
páč duše zapomínají deštníky...
21.10.2015 11:45:36 | enigman
...duši je potřeba zocelit,aby se nerozmočila při každém lijáku....Ji.
18.10.2015 17:50:06 | jitoush
Ahoj Jitoush, díky za koment:)
19.10.2015 17:08:51 | Olex
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?