Anotace: ...
mé věčné volání
bloudí ozvěnami tvého dechu
nejsem nic
jen kapka vody v křídle kamenného anděla
nejsem nic
když umíral bys žízní na poušti, minu tvé rty a shořím
bez lítosti, jen v kolmých přímkách odcizení
pošlu tě na cestu po rozechvělých tónech lásky
šaty básnických figur ti nepadnou
jdi tedy nahý
v skledněných poutech budu sledovat tvou pouť
bez modliteb a naříkání
rozespalé oceány
vítají kotníky osamělých poutníků
jejich polibky jsou sladké jako sůl
pospěš
jsi jedním z tisíce...