Pro tebe
Cítím tep tvého těla
slyším dech vedle mne
kdysi se zdála,pro mě to věda
dnes ty jsi můj svět
kolem mě se vše točí
nevěřím že mohlo se stát
hlava má se snad rozskočí
přeci mé nohy chtějí tu stát
bál jsem se kdysi
není to dávno
bál jsem se sebe
a to není málo
mám tě rád
Přečteno 240x
Tipy 7
Poslední tipující: Pamína, Frr, FroniXY, mňousek, knihomolka, GiovaniDaVinci
Komentáře (1)
Komentujících (1)