Jsem
Jsem po korektuře pocitů,
jsem po nocích beze spánku,
jsem s ním, když nejsi tu,
z mých lží mám na kahánku.
Jsem zmatkem v mé hlavě,
jsem láskou k sobě,
jsem jen další v téhle době,
kdo nežije hravě.
Jsem ohněm, vzplanu díky nim,
hořím, jde ze mne žár,
uléhám k dalšímu a sním,
ano, jsem plná magie a čar.
Přečteno 396x
Tipy 5
Poslední tipující: Krysařka, Amonasr, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)