Anotace: ..čekám a...
Automat na kávu cvakl
a vydal horkou vodu
na displayi života stálo
kredit: minus
Přebírám kolíbku
z drátů
pro kočičku
toulavou číču
snědenou o půlnoci
Psi leží tiše
na prahu
a nic se jím nezdá
ráno dostanou kitekat
Automat na khlávu
cvakl
a vydal suchý troud
A na displayi Godota stálo:
kredit: minus