Jím před svým vlastním výrazem nechutě
a v neprostoru se šťastným koncem na jazyku
prším do talíře důvody proč
ztratit
ještě další kilo myšlenek
...no některý myšlenky jsou někdy secsakra těžký....je potřeba to
krapet odlehčit.......Ji.
20.11.2015 18:53:41 | jitoush