Opona spadla, je konec hry.
Přečkali všechna dějství
a teď odchází bez poklony,
s náručí plnou vzpomínek
si skrz plané sliby cestu klestí
a ví,
že dopsali poslední stránku,
aniž by našli šťastný konec ...
konec, když už ne šťastný, je vždy aspoň chlácholivě spořádaný, ukončený...
26.11.2015 10:13:46 | hledač