S láskou....a slzou na tváři
Anotace: vlastně omluva...
...dál víc sněží,
a já jen stěží...
Dokážu se slzami se prát,
Sama to musíš moc dobře znát.
Když vločka za vločkou,
jak život s pomlčkou...
Jen po tváři stéká,
když k náhrobku kleká.
Jen položit bílou růži,
pro den, kdy černou tuší,
na její jemnou bílou kůži/slova psal
prsty a polibky svou lásku maloval.
Kdy slova skládá v nesmyslné věty,
...kdy ve výbuchu protnou se dva světy...
Kdy miloval a snil,
než osud proměnil...
Komentáře (5)
Komentujících (4)