Anotace: Můj nastávající pracuje na turnusy, tudíž mi pravidelně mizí :-( Ale jednoho teskného večera z toho vznikla tato báseň.
Odejdeš
Nehlučeně práskneš dveřmi
Vrátím se k Tobě
Věř mi
Řekneš
Přikývnu
Co mi zbývá
Čekám a věřím
Stýská se mi
Pořád mi odcházíš
Srdce mi lámeš
Zpívám
O smutku
O naději
O tom, že Tě miluju
Že snad zas vrátíš se mi