Anotace: ---
Ještě jednou spatřit
modré nebe
v zrcadle tvých očí.
Ještě jednou cítit
tvoji vůni,
z které hlava se mi točí.
Ještě jednou ztratit se
v závoji
tvých řas.
Ještě jednou, naposled
chci vrátit čas ...
a bude to podruhé...
15.12.2015 19:01:16 | enigman
.. a potřetí .. :o)
15.12.2015 19:11:13 | FroniXY
no vida že to jde...
15.12.2015 19:15:31 | enigman
FroniXY, máš v sobě studnici touhy a lásky, která nikdy nevyschne a to je poklad, který jen tak honem nikdo nenajde.
11.12.2015 14:01:04 | carodejka
Děkuji ... :o)
12.12.2015 10:10:18 | FroniXY
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?