Anotace: Chybí mi moc ty tajemné Vánoce se sněhem a třpytem, tak alespoň malá vzpomínka...
Tvé básně mají jedinečné kouzlo. Moc ráda jsem se začetla. :-)
27.01.2016 20:58:58 | Nikytu
Děkuji Niky,už nemáme Vánoce zdobené sněhem a tak mi ten sníh k Vánocům chyběl i kouzlo ojíněných patníků, mrazivá rána a lidi zachumlaní do teplých šál, děti na saních a táááák.
03.02.2016 22:04:57 | carodejka
Klonuje dlaně..čoveče to je super vánoční slovní obrat ;)
11.12.2015 09:11:26 | xoxoxo