Anotace: ...
Kurva Lenka?
Která?
Opilecká myšLenka
vkradla se ti do hlavy
na papír zvenka
zapisujíc do diáře
bezejmenné tváře
a otisky kolen u oltáře
kurva už nechlastáme dneska...
03.10.2017 22:06:53 | mouseova
Radši chlastáme..
Bůhví na co bych si vzpomněl kdybych vystřízlivěl.. :)
07.10.2017 20:37:49 | Dorian Gray