Anotace: ...
Sněžím,
jako když se otvírá nebe a mraky sypou zasmušilé pohledy,
jako když je tma a třpytíš se na kandelábrech.
Dlouho nesvítilo slunce a mně
chybí. Když sněžím,
nemám co ztratit, jsem rozpuštěná vločka v tvojí dlani. Křehnou nám prsty.
Žiju jako jedinečná
malinkatá
bezvýznamná
kapka vody v pevném skupenství
Mám tě ve vlasech,
každý jeden černý pramínek kontrastuje s tvojí alabastrovou něhou
a vůně perníčků trápí čichové buňky.
"Čas jít domů"
Čas únavy a skleslosti nás zebe.
Kam se ztratilo nevinné děství?
Do tebe,
spíš a kreslíš mi pozdravy do očí.
A tak je zavírám,
než vyjde slunce.
Tuhle jsem moc ráda četla, je opravdu krásná. :O) ST
14.12.2015 06:05:39 | Tichá meluzína