Ghost
Ghost nick ju lajkol
sám ostýchavý
do kolien kľakol
povyk prchavý
metá do netu
podistým dierou
plameňometu
z pleca, podperou
myká, keď chŕli
poltergeist-šumy
nech sa popŕhli
tá, čo tam čumí
na počet palcov
do neba hore
kde zástup znalcov
stojí v pozore
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Frr
Komentáře (0)