Anotace: ...
Jsem člověk který
z pravdy ždímal lži
chladné jako noc
do kádě
do tmy
tam zamrzaly
jedna malá cinká o druhou
to potom zábly prsty
krev v žilách
a koutky očí
rozedřené do krve
noční můry
jsou
pořád jen sny
Mé sny jsou noční můrou mého života...
12.04.2016 18:28:55 | Mácha
no jistě...
21.01.2016 19:50:19 | enigman
..co se zdaj padlejm entomologům...:-DDD :-)
02.01.2016 22:07:42 | Frr
...něco si mi připoměla.....líbí se mi,jak to je napsané.....Ji.
02.01.2016 21:44:15 | jitoush
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?