Tiše čekám na tiché zaklepání do tmy
na zazvonění telefonu, na kroky v duši
na světlo v mém stínu....
Poslouchej tu melodii dávnou ve větru
a na každé sněhové vločce musíš číst mé vzkazy
Nejsem ten kdo snese modré z nebe
ani čaroděj z dávných pohádek a temné říše
jsem jen obyčejný se srdcem v dlani
s hlavou pořád v oblacích
a přesto věřím na sny.