Jen jsem nakoukl slečno, jsem rád, že tu pořád vidím staré dobré básníky...
24.04.2016 22:20:43 | Nola77
Pro mne nádherná...děkuji za ni, za povzbuzení do našeho někdy nelehkého života...úsměv,z,
11.04.2016 20:09:03 | zdenka
moc hezká báseň, krásný obsah... Jen by mělo být Nádherné knihy si odnesu s sebou a pak bych upravil vzdám se všem intrikám zla na a vzdám se všech intrik zla... Jinak to vypadá, že se necháš ovládnout všemi intrikami zla, a to asi ne :-) Jinak moc pěkné :-)
19.01.2016 12:34:38 | Jenda P.
| Jenda P.-Jeníku zdravím tě a moc děkuji, už jsem opravila tu chybku, určitě budu přemýšlet o tom cos mi napsal, ono probrat to mnohdy společně není vůbec na škodu.
20.01.2016 21:26:28 | carodejka