Nenech mne plavat
Tve oci jsou jako voda,
ktera mne semele,
topim se v nich jako kapka v mori.
Jsou branou do duse,
kterou tak strezis,
jen malou skvirkou nechas mne nahlednout.
Pust mne dal do te pevnosti,
zbor sve hradby,
jenz deli nas.
Co se stane, ma se stat,
jen prosim nenech mne plavat.
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Danger, Jort, Lioness
Komentáře (4)
Komentujících (3)