Symbióza
Anotace: zamilovaná do formy francouzského sonetu a očí :))
V jemnosilných dlaních cítím jemnou sílu
Jež mne jemně mne a kolébá mne k spánku
Pak je rozevírám, kráčím po tvých čarách
Až k tvým vlasům ukradeným od beránků
V tišinách se koupu ráda celá nahá
Neboť věřím, že mne nikdy neutopí
Mají modrou barvu modřínů, co mlčí
Na mém nahém těle zahlazují stopy
A já se stávám vším, co tebe tvoří
A znovu splývám s tím, co tebou je
Jdu po tvých čarách, do tišin se nořím
Vlny od beránka osouší mi slzy
A jsou to jediné, co ještě vnímat lze
Kromě jemnosíly skryté symbiózy…
Přečteno 312x
Tipy 15
Poslední tipující: básněnka, enigman, Pamína, Kaitlynn, Jort, Frr, jitoush
Komentáře (9)
Komentujících (5)