Chtěla jsem se jen zeptat
jak moc jsi mi cizí
možná že tak strašná jsem jen ve tvé hlavě
přiznávám dostala jsem se tam schválně
taková
ve slabosti je možná síla
v nevíře se víra
zachová
roztála oblaka sněhů na zemi
ale jaro zatím nečekám
den se probudil v zelené
a noční smutky do dalších snů načechrám