víra má chuť závratě nekonečné radosti z existence věčného..ST díky za připomenutí...posiluje..:-D **
30.01.2016 13:06:50 | Frr
teda Zdeni, ta je krásná..díky za dnešní ráno, kdy jsem jí mohla číST:-)
30.01.2016 09:50:11 | Nikita44
Nádherný, otevřený, sice omezený, ale téměř nekonečný, krutý i jemný, krásný a nenáviděný, hluboký, temný, plný života, bouřící i vábící, to je prostě oceán, takový je, nikdo ho nezmění ani neovládne. Je tím, čím chce být...vždycky :-)
29.01.2016 23:59:36 | xlps