Anotace: ...
S pár hodinami prázdného bdění
jsme bloudili a nemohli vstát.
Mezi švitořivým létem a prázdnou loukou
jsme vzájemně chtěli naslouchat
svým tajně silným touhám
a hříšně ochutnávat své rty.
Chtěli jsme být dvě jemně planoucí duše
a já jen čekám, až se ke mě
jako s polibkem náhle skloníš
a rty se dotkneš tváře.
Naplňuje nás sama prázdnota a hřích
v nenaplněné duši, která
jen tak trvá
bez našich vnějších vlivů
ovlivňující tichý podmanivý vzdech.