...Tak po tomhle se Múza laškovně usměje....přilepí se k Tobě,Poeťáčku,
a už Tě prostě neopustí...../smích/Ji.
17.02.2016 21:38:40 | jitoush
....ještě jsem chtěla dodat,že to má tak parádně plynulý rytmus,že bych
snad byla schopná se to naučit nazpaměť......trochu mně to tím
rytmem připomíná básničku..."Polámal se mraveneček".../smích/,obsah
je samo někde jinde.....Ji.
18.02.2016 11:49:17 | jitoush
Naučím se zpaměti, vše o rovném koštěti
jak se na něm léta v noci, jak dát pozor na děti
a kdyby se smetí chvělo, touhou poznat lopatku
sesedneme, pravou rukou nameteme pozpátku
polámal se mravenečník když čóroval včelám med
strejda zase picnul králík(a) a pozval mě na oběd ;)))
18.02.2016 12:14:52 | poeta