Pomatená
Anotace: Pocit posledních dnů...
Zmatek---
v hlavě
v srdci, v duši
nevytušíš
(ani zblízka) ani zdaleka
všechno skryju, co obvykle poleká
a zebe
(Tebe)
člověka
Neodpovídám
na otázky typu jak se mám
Už umírám? Nebo je to pořád ještě žití?!
Včas řekněte mi, ať to nezmeškám
poslední vlak
snad ho ještě chytím
možná je jen všechno
naopak
(a v řiti)
Komentáře (2)
Komentujících (2)