Negativ
co má být, bude.
nebudu nikde,
kde bych dřív nebývala.
není, co mine.
není první noc,
kdy bych si neustlala sama.
ticho mdle skleslé.
nač výšit hlas.
nejdem nikam,
kde už bych se kdysi netoulala.
co má být, se děje
svět se znova skulí na okapu řas.
však už jsem tam byla.
už budu vědět.
žít sama.
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, zdenka, V.N.Losinský
Komentáře (1)
Komentujících (1)