Anotace: Byla bych moc ráda za komentář..
Kam se poděl třpyt rosy
ze skleněných sítí?
Snad vpil se
do ranek
od jemné neřesti.
Kam se poděla čerň
osamělých nocí?
Jen prázdné zaťukání,
co rušilo ticho
mezi námi
i to zmizelo
Kam se vytratil náš cit,
který jsme na sobě
lehkou chvilku
nosili a potom
jak okovy pryč
zmizel.