zvyk je železná košile
čekám na myšlenku
až ona sama si mne
vysloví dříve nežli já
ji přijmu za svou
vlastní smrt navrací nás
zemi panenství
bílé hostii sebezapření
kolem plyne život svou
cestou a nežádá si
svědectví
jde jen o to zvyknout si
na jiné skupenství
Přečteno 418x
Tipy 17
Poslední tipující: Akrij8, jitoush, enigman, básněnka, bogen, Amonasr, Nikita44, Frr, AndreaM
Komentáře (7)
Komentujících (7)