Přítomnost
Na poli prorostlém ječmenem
V létě si hrává dítě z pryskyřice
S malým jantarem
Slyším jej smát se, ječmenného prince
Slyším jej zpívat a z říčky nabírat
Vodu, netouží po mamince
Chce si hrát
A možná vyroste v ječmenného krále
Pryskyřné dítě však nemá strach ze žní
Protože žije TEĎ, minulost, ta vězní
Dá jí vale
Pryskyřné dítě nepodléhá zmaru
Je totiž věčné, vlité do jantaru...
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jitoush, Frr, Malá mořská víla, Mácha
Komentáře (9)
Komentujících (6)