koukáme

koukáme

Koukáme po něčem
co nám dodá pocit celistvosti
co nám navodí mír v duši

Koukáme po někom
kdo nás pohladí po tváří
a vztyčí vlajku na našem stožáru

A pak tě vidím hořet
z toho po čem jsme koukali
a z člověka jehož jsme hledali
Autor madness.is.freedom, 19.04.2016
Přečteno 199x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí