Tančila v modrém
na zelené louce
květy rozmazané
čas se roztekl
stírám ho dlaní
mám strach že budu
celý život
ostatním k popukání
schoval se před ní pár laní
utíkaly
někam jako šmouhy do ztracena
tančila v modrém
a oči měla do zelena
tančila lesem
a každá vteřina byla zpomalená
rozdala duši po drobečkách
a v hrnku mléko
do toho kreslím kávou
nohy ošlehané trávou
mezi prsty mech
chce se mi tančit
a nezmůžu se na povzdech
krááása ... tančila bych ... a vzmůžu se jen na povzdech:) ... i ne jdu tančit!:)))*
24.04.2016 08:45:33 | Ragnell
Víla v modrém a kakao.. Krásně napsané, tanči dál, přidají se skřítci :)
24.04.2016 08:07:23 | Petr Jan