tak jako jednou za život
vykvete květ agáve
o svém soumraku
vzlétnou mžikem
stínová dráčata
uvízlá v podšívce
mé nezralé duše
a vyletí
až do koruny
stromu života
odtamtud
mně budou rozpustile
házet na hlavu
žhavá vejce
z popele
probouzejícího se Fénixe...
stínová ptáčata nezralé duše..krásnej obrat básníku
01.05.2016 15:50:01 | básněnka
tak to děkuju.. /ale tady jsou to dráčata/...:-)))****:-D
01.05.2016 15:50:57 | Frr
rajčata?, hm?:-)
01.05.2016 15:59:48 | Jeněcovevzduchukrásného