Láhev
Anotace: Obava dnešního dne
Jsem jen láhev,
kdysi plná sladké stávy,
co se na ni kluci smály.
Dnes už jenom na dně trocha štávy zbývá,
lásky, stěstí i zdraví mi ubývá.
Kdysi krásná, kdysi štastná, že vše mám
jsem nevěděla, trápila se, v noci bděla.
A dnes vrásky sčítá čas,
kolik, že ho vlastně mám?
Na prstech dny spočítám?
Snad se láhev doplní,
snad mě čas nedohoní...
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Kubíno, Mácha, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)