Anotace: ...
Nevím o nikom jiném - výhradně člověku je dáno prožívat svou existenci jako problematickou, zakusit celou problematičnost svého bytí. Pochybnosti jsou specifickým výrazem lidského bytí vůbec, v člověku tím nejlidštějším. Nebo bys raději byla lasturou na břehu mořském? :-))
15.05.2016 19:41:53 | Helen Zaurak
Tá lastúra na morskom brehu znie lákavo :)
..no toto tu, báseň, text, či čokoľvek to je, obsiahlo všetko to, čím prežívam svoju pochybnosť o sebe, svete a všetkom...a máš pravdu asi toto znamená byť človekom :)
15.05.2016 20:56:48 | Sofia Filein