...zaujalo......."Krátké jsou jen úspěšné životy
Ty naše jsou možná až přespříliš dlouhé".....tohle,mimojiné,se dá
pochopit různě.....a tak si to transformuji do toho "svého" světa...
Ji.
20.05.2016 22:11:58 | jitoush
obzor je linka pod očima která mizí..tak to je moc hezký obrat
Celkově prima báseň co nenudila i obsahově nadupaná jako suoer kára co zaujme vzhledem ale i výkonem ;-)A ten závěr më fakt pobavil:-D jo a nechybí tam Vilém ? ;-)
19.05.2016 17:56:48 | xoxoxo
Ahoj a díky xoxoxo. Tvůj komentář taky pobavil a zároveň vykouzlil úsměv, což se po týhle zhmotněný depce počítá :-) Vilém i Jarmila jsou v poho, horší je to s těmi ostatními, o kterých je řeč ;-)
19.05.2016 18:38:05 | Honza W.