Sedávala zamčená
ve skříni
malá holka
s přesně vypočítaným
množstvím kyslíku
aby se neudusila
A když pak vyšla
z domu
- po těch všech letech -
byla krásná a
laskavá
Někdy se zázraky
jednoduše dějí
Jindy ale
i miliony sebejemnějších doteků
na to samé místo
nakonec strašlivě
bolí
záleží na dotycích-některé dotyky se Tě opravdu zhurta dotknou
/až bolí/..jiné hladí a hřejou svou laskavostí...:-D* ST**
19.06.2016 21:41:56 | Frr
To podle toho, kdo se dotýká...
19.06.2016 21:06:22 | básněnka
spíš by se mělo příjemně fouknout.
19.06.2016 21:21:50 | Slav Milo
Každý podle svého...i peří někdy bolí... natožpak vánek pro soukolí...
19.06.2016 21:24:54 | básněnka
nejhorší je průvan v uchu
s přirovnáním ke svatému Duchu.
19.06.2016 21:28:56 | Slav Milo