I Need My Girl
Spala jsem se všemi tvými sny i nočními můrami
Byla nejblíž ráji jak to na zemi jde
A krvácela
Jen abych cítila život
Říkali
Že jsme se pro sebe narodili
Ale všichni umřeme sami
A pak se znovu narodíme
Do samoty
Nebe nemá východy
Spala jsem se všemi svými sny i nočními můrami
Jako bych byla zrozená k extázím na kříži
Prožitými zas a znova
Které neuhasí ani svěcená voda
Nikdo nebolí jako ty
Když potřebuješ svoji holčičku
Prosíš
A pálíš do kůže
Jako touha
Která mě jednou zničí na kusy tkání
Potmě
V podkroví
Přečteno 356x
Tipy 9
Poslední tipující: Luky-33, Kubíno, CoT
Komentáře (3)
Komentujících (3)