Do modře moře
vsáknu se
jednou
si dám
vanilkový
sen
a dým se vtírá
pozůstatky doutníku
večerů se nevzdám
a těch dní
co jsem neviděla
kvůli hvězdám
všedních chvil
na vysoké cíle jsem moc malá
jako když trhám jablka
jako když štětcem
barvím podzim
když srdce rozdělím
tvoje slůvka nabíjí ... na vysoké cíle jsem moc malá, jako když trhám jablka ... a co na tom, mám své večery, kdy nevidím přes hvězdy, všední dny krásna:)*
02.07.2016 10:15:04 | Ragnell