Anotace: kočka Šklíba-rozmarně tajemná kočenka, jíž se Alenka v říši divů ptala na cestu...
žabky proseb metané
po hladině němých jezer
letopisy kvílení
nářků
skřípění zubů
vázané do foliantů ticha
kočka Šklíba olizuje
kostičky tří přání
co zbyly ze zlaté rybky
vržené na břeh
možná jsi je ještě stačil
zahlídnout za obzorem
když se třikrát blýsklo
na lepší časy...
blýskání na lepší časy je neskutečná nádhera ..
kéž bychom blesky cítily i ve dne, ne jen za šera ;)
20.09.2016 12:32:20 | Koza
...brzy se bude "blýskat"na lepší časy s roji Perseid.....zakloň
hlavu.....a přej si......"spolkni" to pomyslné světlo rojivé....
prosviští útrobami a budeš "osvícený"Frrrrrr...,dobrý večír Frráčku....Ji./úsměv/
09.08.2016 20:14:56 | jitoush
DOBRÝ VEČER...díky zakloním..taky už kvůli opojné závrati-takže v noci..
zakloň tu svou hlavinku taky..je to zdravý na páteř-když se zároveň prohneš v zádíčkách...:-D***
09.08.2016 20:19:06 | Frr
Chudák zlatá rybka - pro dobrotu... :-D ST
05.08.2016 12:56:23 | Amonasr
..to je dnešní úděl všech zlatých rybek-myslím, že už s tím počítají..
v rybím ráji podvodního nebE zunkají hlubiné nektary z mlíčí...
a pak ještě víc zezlátnou-my jejich zlatou záři občas zahlédáme v blýskání se na časy..HALLELUJAA :-) :-d*
05.08.2016 19:19:15 | Frr