Anotace: ad libitum
Ona byla Mžik,
záblesk světlých vlasů
On byl Stín
rozporcovaný žaluziemi
Mihla se pod oknem,
záblesk světlých vlasů
Díval se dál
rozporcovaný žaluziemi
a všechen pohyb ustrnul
na Partyzánské ulici
Ten začátek je super a vlastně celkově je to dobře napsané tak hodně inspirace
05.08.2016 13:48:41 | xoxoxo
tenhle druh poezie se mi moc líbí:)
05.08.2016 12:51:16 | Ragnell