Zlatem křídla těžká táhnou dolu
…
..
.
já jen tak v balerínách
bez šumu strachu
v alejích
ticho a stíny nehybné
světlo s tmou si hrají
krok po kroku
vůně deště v létě čerstvá
v krůpějích dopadá
když léto
když ono nám zase uvadá