Anotace: .
pod plakáty obnažených prsou
seděly ženy
pod nohama vlnobití
bílá proudila chodbami
pohledem jsme držely spolu
ne dnes
ještě ne dnes
ještě ne já
Pohled sděl: Ho¶!
O, hlaď! — Sťal ho.
Pa. Pr! Sek.
Sssyk! Sss...rp a paprsss...ky. Sss...!
02.01.2019 17:12:41 | Špáďa
.....tak jak mnohdy nepronikám do tohoto druhu poetiky...tak tentokráte
mě to "praštilo"mezi oči.....a oslovilo mě to......Tvá báseň mně naléhavě
připoměla,že tentokrát bych se na mamo...neměla vykašlat.......Ji.
P.S.A "přišla"jsem na to sama,koment Ilky mně nebyl nápovědou.../úsměv/
14.08.2016 20:42:47 | jitoush
Super, beztak tam vidím něco jiného, než o čem to je, ale tentokrát to u mě zafungovalo hned napoprvé :)
14.08.2016 08:18:44 | iluzionistka
A jen ze zvědavosti, co tam vidíš?
14.08.2016 10:05:42 | tall&curly
Asi je to absurdní, ale první moje asociace byla čekárna u gynekologa, a na to se mi to skvěle celé napasovalo. Proto jsem psala, že to pravděpodobně bude o něčem jiným
14.08.2016 15:08:12 | iluzionistka