uprostřed léta
procitlo jarní ráno
a my skoro zaspali
jak se smíchem
odplulo po vlnách ječmene
_
úplně jiné oči
žluté
jiný hlas
ptají se přímo
hlava přeplněná sny
a podoba fauna
_
že zpěv je silnější než pláč
potřeba připomenout
a štěstí nehledá se
v zlatých dolech
kvete zeleně
_
žízeň
a bubny hoří ti pod rukama
té tíhy je příliš
klaun se jako dítě potřebuje vyplakat