V dálce stromy hoří
a jinak prázdno
ruce plátna
bořím se do něj
děj jako šmouha
na tváři
nose
v prstech cit
pro tahy snahy
polonahá v naději
raději nespím
postříbřená časem
z měsíců
a kopřivový čaj cítím
jak chutná
ale nepiji
jen upíjím po doušcích vedra
nocí
s večerem pod víčka
schovám se
klubíčka vln
a svetry z vlnobití
...líbí.....svetry z vlnobití....nepustí nepřátelskou energii
k nositeli....tedy ochrání a ještě zahřejí...
28.08.2016 11:21:25 | jitoush