ohlédneš-li se zkameníš..ano často údivem, že za Tebou nikdo nestojí..:-D* ST*
01.09.2016 17:36:11 | Frr
než jsem otevřel tvou báseň bál jsem se trochu o jeleny. :-)
Ale tato čekaná mě okouzlila a moc se mi zalíbila.
31.08.2016 22:39:48 | klaun
Pěkně rozvrstvené a do vzájemně se prostupujících otazníků zahalené odcházení na čekané... Vyslovila jsi nevyslovitelné, což je vždy korunou poezie :-)
31.08.2016 20:36:21 | Amonasr