Anotace: ..sediac v tmavom kúte tmavého kostola.
Když jsem kdysi dřív byla příliš sama a potřebovala vyjít mezi lidi, zavítala jsem párkrát do kostela. Mám i bibli... cítila jsem však, že tam nepatřím, jakoby bych od věřících byla oddělena nepřeklenutelnou skleněnou stěnou nebo hrází, mezi světem tu a v propastech prostoru vzdáleným, božím.
Přesto jsem do kostela nadále občas chodila, byl jeden moment, který mi byl blízký - totiž, lidé si během mše podali navzájem ruku...
17.09.2016 07:13:46 | Helen Zaurak