Zranitelným
City mají hloubky,
kreslíš jim špičkami prstů tvář,
teprve na dně poznáš kdo jsi,
ve vráskách hledám ten příběh, co nakreslil čas.
Poslední nádech bude vždycky ten tvůj...
Vzpomínky otisklé v peřinách
a přes všechny ty rány stále věříš,
zázraky se dějí za oponou,
tisíckrát sis přál
mít srdce ze železa,
bolest, co kalí ocel
a tvaruje
tě
Zranitelný..
Přečteno 338x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Akrij8, Amonasr, jitoush, Fany, Iva Husárková, Nikita44, hanele m., jitka.svobodova, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)